TEÁTRUMI MOCORGÓ

"A csodálkozás az első lépés a megismeréshez." - Louis Pasteur

"Jövőnk: a gyermek! szól a mindenki által ismert mondás. Mi ennek szellemében arra törekszünk, hogy programjainkon kicsik és nagyok játszva tanuljanak, interaktív módon sajátítsanak el ismereteket és bemutassuk nekik az egészséges, kultúra-szerető életet. Programjainkon a családok állnak a középpontban. Fontos számunkra, hogy minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő játékot, szórakozási lehetőséget és ígérjük, a szülők sem fognak unatkozni.

A Teátrumi Mocorgó igazi közös családi program, ahonnan senki nem hiányozhat. Az egyedi arculat és szerkesztési struktúra kialakítására törekedtünk, melynek eredményeként játszóházunk több állomásból épül fel. A gyermekbirodalom különböző színterein eltérő játékokkal, feladatokkal várjuk az érdeklődőket, ezáltal igyekszünk eleget tenni az életkorok és érdeklődési körök adta kihívásnak. 

A Teátrumi Mocorgóban a legkisebbek animátoraink segítségével próbálhatják ki színes és az egész teret uraló játékainkat. Játéktárunkban szórakoztató, hagyományos, modern, készségfejlesztő és aktivizáló játékok egyaránt megtalálhatóak. Földre terített szőnyegeink otthonossá teszik a termet, miközben mindegyik színes terület más- más kincset rejt. Játéktárunk változatos és mindig megújuló összetétele az alábbi játéktípusokból épül fel:

Fából készült játékok: építőkocka, különböző formájú kirakók, puzzle. Szerepjátékokhoz szükséges eszközök: mini konyha, vasalóállvány, öltöztethető babák, sátor, óriáskígyó, békás tó, parkolóház. Konstrukciós játékok: fából készült puzzle-k, memóriajátékok és sok más érdekes kombinációs és logikai játékkal ismerkedhetnek meg a legkisebbek. Mozgásos játékok: alagút és egyéb ügyességi játékok (pl. célba dobás, mini horgásztó).  Fejlesztő játékaink tárában a hagyományos bébi játékok mellett megtalálhatóak a különböző összerakó-, formaegyeztető-, ki-be rakosgató hangzó játékok és egyedi tervezésű ügyességi játékok is.