POSZT A KIRAKATBAN

A Dekorszövetség szervezésében létrejött kirakatversenyen a résztvevők, a zsűri, és a pécsi Fiatal Művészekért Alapítvány zenészei kíséretében lelepleztük és megtekintettük a versenykirakatokat. A héten még várjuk a közönségszavazatokat.

A díjátadó ünnepség 17-én szombaton, 15 órakor lesz a Színház téren. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Magyar Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége (Dekorszövetség) nyolc éves helyi tapasztalattal és hatodik alkalommal szervezi meg idén az országos kirakatversenyt a POSZT-tal együttműködve. Pécs mindig igényt tartott a színvonalas kirakatversenyre. szakmai szervezet célja legfőképpen az, hogy a bemutatandó versenydarabokhoz kapcsolódó látványos kirakatok, kirakati installációk készüljenek el.

A POSZT A KIRAKATBAN programja:

2017. június 8-án a kirakatrendezők készítik kirakataikat a Király utcában 6 helyen 12 kirakatban, továbbá a Jókai téren és az Irgalmasok utcájában. A kirakatok témájukban a POSZT előadásaihoz kapcsolódnak, részben üres üzletekben, részben helyi kereskedők boltjaiban születnek meg.

2017. június 9-én pénteken a szakmai zsűri 10-12 óra között a Fiatal Művészek Egyesület tagjai zenés kiséretében végigjárja és értékeli a kirakatokat, ekkor történik a kirakatok “leleplezése” is.

2017. június 17-én, szombaton 15 órakor a Színház téren kerülnek átadásra a szakmai, támogatói díjak és a közönségdíj a Fiatal Művészek Egyesület közreműködésével.

A zsűri tagjai részben a szakma mesterdekoratőrei, a díjakat többek közt a POSZT, az Önkormányzat, a Vink-Plast ajánlották fel.

Info:

Web: http://www.dekorszovetseg.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/dekorszovetseg/?fref=ts

E-mail: dekorkiallitas@gmail.com